De populairste kleuren voor het interieur

Ben jij van plan om binnenkort de muren van je woning een nieuw kleurtje te geven? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het kiezen van een nieuwe kleur is namelijk een grote stap. Welke kleur past het beste bij je interieur, en welke kleur is momenteel helemaal hip? Je bent immers op zoek naar de perfecte balans tussen de moderne trends en jouw persoonlijke stijl. Maak je geen zorgen want wij helpen je op weg! In dit artikel vind je de drie populairste kleuren van dit moment. Deze kleuren zijn overigens niet alleen veel te zien op muren, maar ook in meubels én decoraties.

Olijfgroen

Eén van de populairste kleuren van dit moment is olijfgroen. Deze kleur heeft zijn populariteit te danken aan de klassieke sfeer die hij uitstraalt. Zo zijn zwarte muren bijvoorbeeld ook bijzonder populair, maar durft niet iedereen deze gedaagde stap te zetten. Olijfgroen is een goede tussenstop! Het is een donkere kleur, die toch opvallend is wanneer het zonlicht er direct op schijnt. Daarnaast is olijfgroen te combineren met zowel neutrale als fellere kleuren, waardoor hij met vrijwel alle meubels is te combineren.

Wit

Nog altijd is wit één van de populairste kleuren voor het interieur. Dit is onder andere te danken aan de rust die wit uitstraalt. Door je muren wit te schilderen, kun je nog alle kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld je witte muur volhangen met fotolijstjes, of met indrukwekkende kunst. Let wel op, want er zijn een heleboel verschillende tinten wit. Denk bijvoorbeeld aan ijswit, ivoorwit of spierwit. Het is dus belangrijk om van tevoren heel goed onderzoek te doen naar welke witte tint het beste bij jou past.

Okergeel

Wil je eens helemaal gek doen, en kiezen voor een opvallend kleurtje? Dan is okergeel helemaal wat voor jou! Het is één van de populairste kleuren van dit moment, én is niet alleen veel te vinden in muurverf maar ook in meubels en decoraties. Dit betekent dat je de kleur gemakkelijk kunt doortrekken in andere kamers van je woning. Okergeel is een warme kleur, die zorgt voor een vrolijk en huiselijk gevoel.